Стогодишна жена се ваксинира срещу COVID-19 в град Ираклион на гръцкия

...
Стогодишна жена се ваксинира срещу COVID-19 в град Ираклион на гръцкия
Коментари Харесай

Столетница се ваксинира срещу коронавирус на остров Крит |

Стогодишна жена се имунизира срещу COVID-19 в град Ираклион на гръцкия остров Крит, заяви телевизия Скай, като се базира на локалния информативен уебсайт Кретапост.

Сутринта в сряда столетничката Хрисула Манусу си е сложила втората доза от имунизацията против ковид. Във имунизационния център я е откарал внукът й. Когато дал данните ѝ, лекарят го попитал дали не е сбъркал, тъй като не повярвал каква е действителната ѝ възраст.

След като се уверили, че дамата в действителност е на 100 години, лекарят и сестрата се спуснали към автомобила, за да ѝ оказват помощ. Хрисула Манусу обаче се грижи сама за себе си и е с избистрен разум.

На въпроса дали се имунизира от боязън да не се болести с ковид и да почине, тя дава отговор:

" Не се опасявам от гибелта, по-скоро тя се опасява от мен. Просто желая, както съм живяла цялостен живот - с деца, внуци и правнуци - по този начин и да умра, а не самичък самичка в болнична стая ".

Г-жа Манусу има трима внуци, трима правнуци и един пра-правнук. Внукът й Костас Куналакис споделя, че тя гледа телевизия и чете без очила. достолепната дама тя не съблюдава необикновен хранителен режим, само че в никакъв случай не е пушила и не е пила алкохол. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР